Nysgjerrig på fallskjermhopping?

Uansett om du vil hoppe selv, utfordre kompisen din eller bestemor har vi et fallskjermkurs som passer! Vi hopper fallskjerm med alle* som har lyst på et luftig svev. Et tandemhopp gjør fallskjermhopping tilgjengelig for de fleste.

Å hoppe tandem er ett av tre utdanningsløp innen fallskjermhopping, og en super måte å prøve om dette er sporten for deg. Du er trygt spent fast til en av våre erfarne tandeminstruktører. Ta dine første skritt mot frittfall på en kontrollert måte.

Drømmer du om å hoppe ut av et fly?

Vi hopper ut fra fly over Geiteryggen med fantastisk utsikt over Norsjø og kyststripen fra Vestfold og sørover.

Vi viser oss også gjerne frem og hopper ofte inn på Grenlands vakreste naturperler. Hva er vel bedre enn å sveve høyt over vakre Jomfruland? Eller fly over Krogshavn i Langesund med ferske tandemelever som hviner høyt av fryd. Vi suser inn over Klosterøya Live og Skagerak Arena. Og vi lander gjerne på Bakkestranda for en god grillfest.

Sommeridyll i fleng! Kom og lek med oss!

Hvem kan være med på et tandemhopp?

I utgangspunktet kan alle med normal helse være med på et tandemhopp. Endelig vurdering gjøres av fallskjerminstruktøren på hoppdagen.

  • Max vekt ca 95 kg
  • Eleven må ikke lide av hjertefeil, sukkersyke, epilepsi, e.l. Ved tvil, ta kontakt!
  • Nedre aldersgrense er 16 år. Alle under 18 år må ha samtykke av begge foreldre/foresatte.
  • Elever over 70 år må ha godkjent legesjekk. Legeskjema medbringes på hoppdagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priser

Realisere en drøm? Mestre frykt? Utfordre grenser?
Sett farge på hverdagen - kom og lek med oss!

{{item.Description}}

Kontakt oss for pris:

tandem[at]frittfall.no eller send oss en melding via acebook

Vi tar vare på minnene for deg!

De fleste gjør dette én gang i livet! La oss ta vare på minnene for deg så du kan dele dem med dine venner!

Om du velger video vil en utdannet videohopper være med å filme fallskjermhoppet ditt på en trygg og profesjonell måte. Etterpå vil du få en film med musikk og bilder fra hele opplevelsen. Stillfoto av hoppet kan ikke bestilles på forhånd, men avtales evt. med fotograf på hoppdagen.

*Dersom film og bilder ikke er av tilfredstillende kvalitet, refunderes bare kostnadene tilknyttet filmingen.

Betaling

Du kan betale med vanlig bankkort ved oppmøte.

Vår terminal tar ikke kredittkort. Om du ønsker å betale med kredittkort kan du forhåndsbetale ved å kjøpe et gavekort. Gavekort betales på nett via betalingstjenesten PayPal. Vi har også støtte for Vipps.

Vil du opp igjen?

Har du lyst til å hoppe en gang til? Eller ta et fallskjermkurs? Hvis du gjør det innen samme kalenderår, så kan du be om rabatt!

Hoppdagen

Hva er inkludert?

NLF medlemsskap, forsikring og avgifter

Opplæring på bakken

Din instruktør vil gå gjennom hoppet og gi deg all den opplæringen du trenger

Flytur over Grenland

Vår pilot vil fly deg og opp til seks andre fallskjermhoppere til ca 4000 meter. Du sitter sammen med instruktøren din, som vil guide deg hele veien opp.

Utstyr

Vi låner ut egne dresser til å ha utenpå, samt hjelm og briller

I lufta

Spent fast til instruktøren din vil dere sammen hoppe ut av flyet, leke i fritt fall og avslutte med en herlig flytur i fallskjerm

Adrenalin rush

Trygt tilbake på bakken håper vi du får en naturlig adrenalin-rus og et minne for livet!

Ofte stilte spørsmål

Vi setter alltid sikkerhet først!

Vi hopper tandem når du har lyst! Hovedsesongen er fra april til august, ta kontakt om du ønsker å hoppe utover denne perioden.

Du booker oppmøtetid, dvs at du skal møte opp kl 12:00.

Normalt så vil hele hoppet inkludert trening og forberedelser ta ca. 2 timer, men det er lurt å beregne god tid. I fallskjermverdenen er vi avhengig av en del faktorer som vi ikke kan styre, for eksempel vær og venting på andre som oppholder seg i lufta. Vi setter alltid sikkerhet først, så hvis det blir noe venting er det en god grunn. Noen bruker tiden mens de venter til noe hyggelig; Ta med litt mat, ekstra klær o.l.

Man kan i utgangspunktet hoppe i hva som helst, vanlig fritidstøy og sko som sitter godt på (joggesko) er bra. Ta med ullundertøy dersom det er kaldt. Vi låner ut egne dresser til å ha utenpå, samt hjelm og briller.

Ja, men du møter som avtalt med mindre du får beskjed om noe annet! Snø, plaskregn, mye vind eller lavt skydekke kan gjøre at vi må booke om hoppet.

Bookede tandemhopp som ikke er forhåndsbetalt betales ved oppmøte, enten med kontanter eller med vanlig bankkort. Ønsker du å forhåndsbetale kan du gjøre det ved å kjøpe Gavekort. Gavekort må betales på nett med betalingstjenesten PayPal.

Tandemeleven kan ikke være påvirket av rusmidler. Det er ikke lov til å drikke alkohol på hoppfeltet før dagens siste fallskjermhopper er landet. Ved utdrikningslag så anbefaler vi å legge fallskjermhopping tidlig i programmet.

Tandemeleven kan ikke hoppe med eget kamera. Det er mange sikkerhetsregler vi må forholde oss til for å gjøre fallskjermhoppet trygt for alle parter. Det er fort gjort at liner osv kan feste seg fast i kamerautstyr. Selv erfarne hoppere må ha minst 200 fallskjermhopp for å kunne filme selv. Hvis du ønsker å fange opplevelsen på film, har vi kameramenn som er utdannet for å filme fallskjermhoppet ditt på en trygg og profesjonell måte.

Kom og lek med oss

“For once you have tasted flight you will forever walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.”

Leonardo Da Vinci

A leap of faith

Courage

Fall in love

Passion

Somehow everything will fall into place

Embrace

Sikkerhet

All fallskjermhopping i Norge er regulert av Fallskjermseksjonen i Norges Luftsportsforbund.

Vi er en idrettsklubb basert på frivillig innsats og dugnadsarbeid. Vår organisasjon og operative drift drives forskriftsmessig etter regler og retningslinjer fra Norges Luftsportsforbund (NLF), Luftfartstilsynet (LT) og Norges Idrettsforbund (NIF).

Vår hovedinstruktør, som er godkjent og utdannet via NLF, må hvert år søke operasjonstillatelse. Dette er grunnlaget for vår drift.

Hvem som kan hoppe, når vi kan hoppe, hva slags vær vi kan hoppe i, hvilket utstyr vi kan bruke, hvor ofte utstyret må kontrolleres, hva vi kan gjøre i lufta, hvor vi kan lande, hvem som kan fly osv er alt regulert via NLF og LT.

I tillegg har også NIF et regelsett vi forholder oss til, blant annet vår nulltoleranse til bruk av alkohol, doping eller andre rusmidler; Ikke bare for de som skal hoppe i fallskjerm, men for alle som oppholder seg på vårt hoppfelt når vi har aktivitet.

Alle våre instruktører er utdannet via Norges Luftsportsforbund. For å bli instruktør stilles det strenge krav til både personlige egenskaper, fallskjerm erfaring, dyktighet, og kunnskap om materiell, rutiner og regler.

Instruktørene følges nøye opp av NLF, både via aktivitet, rapportering og fagseminarer.

Det er også strenge krav til hva slags fallskjermutstyr vi kan bruke, og både det og elevseletøy må kontrolleres og vedlikeholdes jevnlig av spesialutdannet kontrollør.

Om du ønsker å sette deg nærmere inn i regler og bestemmelser kan du se F/NLF sin håndbok og materiellhåndbok.